Dragi gosti
Mali Rat, gradić između Splita (20 km) do Omiša (5 km). Osim naših prekrasnih plaža možete organizirati razne izlet. Mi posjedujemo dva mini-bus koji će vas odvesti gdje god želite. Predlažemo izlet u Dubrovnik, Split, Kravice, crvena i plava jezera, Slapovi Krke Nacionalni park ... Za više informacija, možete unaprijed obavijestiti ili kada dođete.
Rafting je sport u kojem posada u brodovima prevladati dređenu poznatu rutu, rijeke. U našem slučaju, rijeka Cetina, 9 km dužine. Samo splavarenja traje 3-4 sata. Svaki brod ima svog vlastitog vodiča koji je odgovoran za posadu i upravlja plovilom. Svi vodiči koji upravljaju na našim rafting izletima su članovi rafting kluba'' Cetina'' iz Omiša (prvaci Hrvatske).
Motorship "Jure Joskan"
organizira jednodnevni izlet na srednjedalmatinskim otocima. Na posebnom mjestu je izlet koji omogućuje za Vas da posjetite dva otoka u jednom danu. Kupanje na otoku Braču na jednom od najljepših plaža na Jadranu Zlatni rat i popodne razgledavanje Jelse na otoku Hvaru. Tijekom izleta putnici uživaju u ručku koji je uključen u cijenu. Svi polasci su iz Omiša u 8.30 sati
Za razliku od raftinga, kanu zahtijeva da sudionici samostalno upravljaju plovilima za 2-3 osobe. Vodiči će pratiti grupu u kajacima i te se brinuti za sigurnost na rijeci. Naše putovanje će nas provesti kroz veličanstveni kanjon rijeke Cetine, uz prosječne dubine 40-100 metara, a to će trajati oko 3 sata. Na kraju ćemo se popeti do mjesta gdje nas autobusi čekaju.
SLOBODNO PENJANJE


Scuba diving  "
 SPLIT  OMIS  KRVAVICA 
 Modreo jezero  Crveno jezero

Copyright 2004 - 2008 Net Com Split